Koalicija oko SPS-a ostala bez četiri odbornika: Prešli iz LEVICE u DESNICU

Lokalne vesti - Četvrtak 11.07.2019 - 12:09

Na 36. sednici Skupštine grada Vranja, četiri odbornika odborničke grupe "SPS-Zajedno za Vranje” napustilo je ovu političku opciju u lokalnom parlamentu.

Dragan Janjić i Borivoje Antić u Skupštini grada FOTO: D. Ristić/OK Radio Dragan Janjić i Borivoje Antić u Skupštini grada FOTO: D. Ristić/OK Radio
Na današnjem zasedanju Skupštine grada odbornici Borivoje Antić, Nikola Jović, Dragan Janjić i Vladimir Simonović istupili su iz odborničke grupe "SPS-Zajedno za Vranje” i nadalje će predstavljati odborničku grupu "Pokret Srpska desnica".
 
Time je ovaj politički pokret automatski, bez izbora, postao parlamentaran u Skupštini grada Vranja.
 
Kako je najavljeno, ova odbornička grupa podržavaće aktuelnu vladajuću koaliciju na lokalu.
 
Vranjski odbor Pokreta srpska desnica oformljen je prošlog petka, a za predsednika odbora imenovan je Borivoje Antić, donedavni predsednik Grupe građana „Jedinstveni za Vranje“, članice odborničke grupe "SPS-Zajedno za Vranje”.
 
Na današnjoj sednici Skupštine grada, odbornici su usvojili rebalans gradskog budžeta za 2019. godinu.
 
U nastavku sednice usvojeni su Informacija o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih preduzeća i Predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o socijalnoj zaštiti
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Snezana
11.07.2019. , 15:28
Klececev i vraticev se....
VESNA
11.07.2019. , 18:05
Molicev da se vrate