Komrad: I dalje OGRANIČENO RADNO VREME pijaca

Lokalne vesti - Petak 11.12.2020 - 10:45

Zelene pijace Tekija, Bujkovski most, Ogledna stanica, kao i pijaca u selu Ristovac i ovog vikenda će biti otvorene u periodu od 6 do 15 časova, saopšteno je iz JKP "Komrad".

Robne pojace neće raditi subotom i nedeljom FOTO:G. Mitić/OKRadio Robne pojace neće raditi subotom i nedeljom FOTO:G. Mitić/OKRadio
Novo radno vreme propisano je Vladinom Uredbom o izmenama uredbe o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 i u skladu s njim važe od 4. do 15. decembra ove godine.
 
- Obaveštavamo sve građane da je u skladu sa pomenutom uredbom ograničen rad u objektima u kojima se pružaju usluge u zatvorenim i otvorenim trgovinskim centrima, tako da robne pojace neće raditi subotom i nedeljom dok traju ove mere Vlade Srbije - navodi se u saopštenju iz "Komrada".
 
Iz ovog preduzeće poručuju da je potrebno da "svi građani poštuju predviđene uredbe Vlade i svojim ponašanjem pomognu u sprovođenju i poštovanju donetih odluka.
 
- Neophodno je sarađivati sa svim zaposlenima u JKP "Komrad" i poštovati njihovu unutrašnju organizaciju koja je u skladu sa uredbama i odlukama Vlade Srbije - apeluju iz "Komrada".
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: