Komšije o nastradalom vozaču Kavim Jedinstva imaju samo reči hvale

Lokalne vesti - Sreda 27.05.2020 - 11:22

U selu Ćukovac kod Vranja, gde je nastradali vozač autobusa živeo, vlada muk. Ukućani su u šoku i nisu želeli da razgovaraju sa novinarima.

Mesto nesreće. Foto: S.Tasić/OK Radio Mesto nesreće. Foto: S.Tasić/OK Radio

U obližnjoj prodavnici za nastradalog vozača imaju samo reči hvale.  Jedan od komšija Zoran Nikolić, kaže da je MItić bio izuzetno vredan čovek.

- Domaćinska porpodica, vidite i sami, non stop su radili i kućili se. Pokojni Branko radio je u “Simpu”, pa je uzeo socijalni program, a u “Kavim Jedinstvu” je radio poslednjih godinu dana.

Očekivao je penziju, ali eto sudbina je imala drugačije planove. Vema dobra je to porodica, supruga i on su veoma vredni, kao i deca.
Dočekao je i unuče.


Deca su završila fakultete. Sve je bilo dobro, ali eto desila se nesreća, pa je tako nastradao
- kaže komšija Nikolić.

Inače, mesto sudara autobusa i kamiona, jedna je od crnih tačaka na teritoriji grada Vranja, gde se veoma često dešavaju nesreće sa smrtnim ishodima.

Jedne od najdramatičnijih scena na putevima u Vranju dogodile su se poslednjih godina upravo u susednim selima Suvi Dol i Ranutovac, kroz koja prolaze autoput i magistralni put. Tu je u proteklih pet godina, prema podacima PU Vranje u proseku bilo 20 do 30 nesreća na godišnjem nivou.

Tih dva-tri kilometra kroz ova sela, obeležena su spomen pločama u znak sećanja na one koji su tu stradali.

Pre četiri godine, na izlazu iz sela Ranutovac, ka Suvom Dolu, autobus “Kavim Jedinstva”, sleteo je s puta i završio u kafani, ali tada je bilo samo povređenih.

 
Takođe, na toj deonici puta, nastradao je još jedan vozač “Kamim - Jedinstva”, koji je upravljao svojim vozilom, ali se sudario sa kolegom koji je bio za volanom autobusa.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: