KOMUNALNA POLICIJA ima pravo da parkira GDE IM PADNE NAPAMET!

Lokalne vesti - Četvrtak 01.12.2016 - 10:01

U akciji OK Radija "Pokažimo bahato parkiranje po Vranju" stigla je „prijava“ za koju naš čitalac koji je posao fotke smatra da treba da zauzme prvo mesto u konkurenciji za naj - bahato parkiranje.

Sedište komunalne policije: Vidi znak! FOTO amaterski snimak Sedište komunalne policije: Vidi znak! FOTO amaterski snimak

Reč je o ulici Save Kovačevića, a na fotki se lepo vidi da se na trotoaru parkiraju automobili i sa leve i sa desne strane, dok se pešaci u ovoj prometnoj ulici kreću kolovozom.

To i ne bi bilo čudno da se u navedenoj ulici u zgradi broj 3 ne nalazi sedište  Komunalne policije, inače po zakonu zadužene za nepropisno parkiranje po gradu.

- Na prvoj fotografiji koju Vam šaljem jasno se vidi da je saobraćajnim znakom jasno regulisano da je zabranjeno zaustavljanje i parkiranje i dodatnom tablom uređeno: i na trotoaru, osim za vozila inspekcije.

Takođe na istoj se vidi da su na trotoaru ispred same zgrade Komunalne policije parkirana privatna vozila.

U prilogu tome kao jedan od primera vidimo na fotografiji br.2. nepropisno parkiranje privatnog automobila vlasništva komunalnog policajca T.N.

Na fotografiji br.3 vidimo službeno vozilo komunalne policije na trotoaru ispred same raskrsnice ul. Bore Stankovića i Save Kovačevića, parkirano od stane komunalnog policajca T.N.

Jasno se vidi da ovakvim parkiranjem nije ostavljen prolaz za pešake a posebno bolesnike koji izlaze iz ZC Vranje.

Sa druge strane normalno je da službeno vozilo nema gde da parkira pošto je predvidljivom delu trotoara parkirao svoje privatno vozilo.

Ostala parkirana vozila na slikama parkirana su od komunalnih policajca i radnika Gradske Uprave
- piše naš čitalac.
 
I sad, kako dalje? Kad čuvari ovako „čuvaju“ red, šta ostaje običnim građanima sem da se krste i levom i desnom rukom?

 

    

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: