Koncert za pamćenje u Muzičkoj

Lokalne vesti - Sreda 30.05.2012 - 08:27

Profesori i đaci Muzičke škole „Stevan Mokranjac“ iz Vranja, koncertom u pozorištu „Bora Stanković“ obeležili su u utorak 33. rođendan svoje institucije.

Sa lica mesta Sa lica mesta
U toku jednočasovnog muzičkog spektakla, vidno zadovoljna vranjska  publika imala je prilike da uživa u nastupima  đaka raskošnog   talenta  ove  škole,  ali i u brilijantnim izvedbama mnogobrojnih kompozicija koje su izveli njihovi  profesori.
 
Zastupljenost  velikog broja instrumenata na ovom koncertu doprineo je  da ovo veče bude za pamćenje.  
 
Šopen, Blant, Dorseler, Grig, samo su neki od kompozitora čija  su se dela mogla  čuti na klaviru, violini, flauti, gitari i  harmonici.
 
Proslava rođendana počela je nastupom najmlađih članova hora, a čast da je završe imali su profesori ove škole sa izvođenjem Piacolin Libertango.
 
Proslava rođendana bila je dobra prilika da direktorica ove institucije  Dragana Ristić-Mladenović nagrađenim  učenicima  i njihovim profesorima uruči diplome i nagrade. 
 
Koncert je organizovan  u okviru manifestacije „Maj mesec muzike“, koja se završava u sredu nastupom hora Muzičke škole u Domu vojske.
 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: