Krali "plazmu" i "hilti"

Lokalne vesti - Petak 26.04.2013 - 14:00

Policija u Bujanovacu podnela je krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju protiv B.Đ. (1983), G. Đ. (1989) i A. F. (1978) iz tog mesta zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa i krađa u pokušaju.

Ilustracija Ilustracija

Sumnja se da je B.Đ. tokom aprila ove godine u selu Veliki Trnovac obio jednu trgovinsku radnju i dve kuće.

On se tereti da je iz trgovinske radnje ukrao 10.000 dinara  i razne vrste cigareta pričinivši ukupnu štetu od 70.600 dinara. Iz jedne kuće osumnjičen je da je ukrao „plazma“ televizor i „hilti“ bušilicu.

Policija je veći deo cigareta i bušilicu pronašla i vratila vlasnicima. Nakon obijanja jedne kuće u pokušaju krađe sprečen je od strane kućepazitelja.

U obijanju trgovinske radnje kako se sumnja obezbeđenje izvršenja krivičnog dela vršio je A. F., a u izvršenju teške krađe u pokušaju obezbeđenje izvršenja krivičnog dela sumnja se da je vršio je G.Đ.

Tužilaštvo je podnelo zahtev za sprovođenje istrage i osumnjični B.Đ i G.Đ. su privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju koji im je odredio pritvor do mesec dana, dok je A.F. procesuiran u redovnom postupku.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: