Kreće obnova Pozorišta!

Lokalne vesti - Nedelja 05.01.2014 - 09:34

Posle ravno 550 dana od dana kada je izgorelo pozorište “Bora Stanković” u Vranju, lokalna vlast krenula je velikim koracima u njegovu obnovu.

Ovako je bilo Ovako je bilo

Poslednjeg dana stare godine gradonačelnik Vranja Zoran Antić potpisao je ugovor o prvoj fazi radova na revitalizaciji teatra vrednih 31 milion dinara, sa firmom “Banković”, koja će najverovatnije 10. januara i da krene sa radovima.

I svi se nadaju, bar javno, da bi 21. oktobar, tradicionalni početak “Borinih pozorišnih dana”, najveće kulturne manifestacije na jugu Srbije, Vranjanci moći da dočekaju u svojoj novoj zgradi.

Pozorište u Vranju izgorelo je u podmetnutom požaru, a prve najave bile su optimistične, ali se sa rekostrukijom počinje tek posle više od godine i po dana, pre svega zboog obilja papirologije koju je bilo neophodno pribaviti.

Projekt revitalizacije uradio je biro “Grad”, a značajno su sredstvima pomogli i EU Progres program i USAID.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: