"Kurir" nastavlja hajku na gradonačelnika Vranja

Lokalne vesti - Subota 27.04.2013 - 09:19

Beogradski „Kurir“ nastavlja hajku na gradonačelnika Vranja Zorana Antića, ovoga puta nudeći i rešenje krize nastale baš pisanjem tog dnevnika - Antić samo, kaže list, treba da podnese ostavku i spasi sebe i grad.U tekstu „Sprdnja u Vranju: Antiću, idi, ne brukaj se“ „Kurir“ ponovo bez ijednog sagovornika ili dokaza nastavlja kampanju napada na gradonačelnika Vranja.

Antić (foto MC) Antić (foto MC)

OK Radio je jedini u Srbiji objavio i reakcije lokalnih političara na navodnu priču o krađi konjaka u Moskvi, za šta je „Kurir“ optužio Antića, a ovaj list tome dodaje samo još i reakciju DSS-a, koji navodno traži Antićevu ostavku.

Pri tome listu očigledno nije poznato da DSS u Vranju nije u opoziciji,, nego je deo vlasti, kao prirepak SPS-a.

No, „Kurir“ ima rešenje: Antić „treba samo da podnese ostavku i tako spase čast Vranja“!

- Vranje je i dalje u šoku i s nevericom i podsmehom prepričava još jedan od Antićevih ispada... SNS i URS, koalicioni partneri socijalista u vranjskoj skupštini i predstavnici opozicije, ne mogu da se „opasulje“ posle ove vesti... U opozicionom DSS su zgranuti.... - samo su neki od navoda ovog lista za koji se ne nude nikakvi dokazi.

Dokaza ipak ima - zvaničnici, Dragan Palma Marković iz JS i Aleksandar Antić iz SPS-a ništa nisu videli!

Na kraju, čak ni autor „teksta“ nije imao smelosti da se potpiše, nego je ispod pisanja stavljen potpis „E.K“, verovatno „ekipa Kurira“.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: