Lagani pad broja zaraženih: Sada je PRELOMNI TRENUTAK

Lokalne vesti - Petak 31.07.2020 - 09:46

Zamenica direktora Instituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević izjavila je da se beleži manji broj zaraženih u proteklim danima, ali da smo u prelomnom trenutku.

"Svako može biti asimptomatski zaražen virusom" FOTO: Screenshot
Kisić Tepavčević je za Radio-televiziju Srbije kazala jutros da je primetna stabilizacija epidemiološke slike, da u poslednja tri dana nije bilo novih slučajeva zaraze u Tutinu i Vranju, a da je stanje bolje i u Čačku i Ćupriji.
 
- Bez obizra na ove povoljne pokazatelje, ne smemo da se opustimo, već da pružimo svoje maksimume - istakla je Kisić Tepavčević.
 
Govoreći o sportskim aktivnostima u Srbiji, Kisić Tepavčević je rekla da i pored pokazatelja na "intenzivno prenošenje virusa" one treba da se nastave, ali bez publike, šta je Krizni štab na poslednjoj sedinici propisao.
 
Kisić Tepavčević je naglasila da građani moraju da shvate u ovom trenutku svako može biti asimptomatski zaražen virusom i da ga tako šire.
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: