Letnji vranjski Oroskop

Lokalne vesti - Utorak 30.07.2013 - 10:00

Kao i za svako godišnje doba, redakcija „Kod Civrića“ izbacila je letnji „oroskop“ za Vranje, uz izvinjenje zbog kašnjenja izazvanog korišćenjem starog odmora.

Sa sajta Sa sajta "Kod Civrića"

Kako se navodi u tekstu redakcije, stručnjaka za onovremeno Slona, našli su u grčkoj taverni kako priča sa trojicom Grka ubeđen da su oni Platon, Sokrat i Zagorakis, a da je on sam u najmanju ruku AnksImandar.

- Numerolog Spirić je proveo radno svoj odmor u plemenu Amiša proučavajući kako im dolazi tako mali račun za struju. Obnevideo od brojki, pristao je da nam pomogne, ali uz uslov da platimo firmarinu.

Najteže je bilo ubediti belog maga Gradeta koji se izležava u Banji Melenci lečeći stare koske. Uglavnom, jedan naš član redakcije se prerušio u Miću Orlovića i posao je bio završen - kažu „civrikaši“.

U takvom tesnacu,, oni su rešili, na kraju, da daju samo savete za letovanje.

Zonjak – (21.3. – 19.4.) – Posetite obavezno rusko primorje Soči i pazite kako „kupujete“ suvenire jer je letnje vreme, ne nose se sakoi.

Krsta Magare – (20.4. – 20.5.) – Vi imate tako mnogo mogućnosti. Posetite Nijagarine vodopade i fudbalski klub Kjevo, poznatiji kao Leteći magarci.

Zuja – (21.5. – 20.6.) – Opustite se uz letnju televizijsku šemu ili letnji bioskop. Od  putovanja vam preporučujemo da se zaputite u Katar, kako bi plaknuli jaja i uspostavili saradnju sa ljubiteljima Al Džazire.

Nika – (21.6. – 22.7.) – Zapalite bilo gde.

Jelašnica – (23.7. – 22.8.) – Proverite da li ste platili račune sa prethodnog letovanja i prošvercujte se na Ibicu kako bi angažovali nekog za Dane Karanfila.

Bote – (23.8. – 22.9.) – Mazarać, Poljanica ili Katalenac. Realno, na svim drugim mestima bi ste bili najveći hit, pa bolje da odmorite u ovim povučenim lokalitetima.

Pera B. – (23.9. – 22.10.) – Nesebar, Zlatni Pjasci, Varna, Burgas. Uglavnom, budite sa svojima na bugarskom primorju.

Mikloš Bačje – (23.10. – 21.11.) – Kao dokazani hitmejker, vreme vam je da odmor provedete u ovogodišnjim hit letovalištima Hurgadi ili Šarm el Šeiku, gde možete da ponesete kameru i napravite novi spot sa slikama demonstracija u Egiptu.

Bubanj – (22.11. – 21.12.) – 2013. godina ne pruža mnogo mogućnosti što se tiče sportskih manifestacija, ali bi vam preporučili da odete na svetsko takmičenje u jodlovanju i okušate sreću. Garantujemo vam neko od prva tri mesta.

Manda – (22.12. – 19.1.) – Preporučujemo skijanje na vodi na skijama od debljih materijala, posebno titanijum, kako ne bi došlo do pucanja.

Janja – (20.1. – 18.2.) – Tršić, Sremski Karlovci, Sent Andreja, Kembridž, Oksford, Prinston, Jejl. Edukujte se malo.

Mire – (19.2. – 20.3.) – Kako ste osvedočeni globtroter, mi nemamo preporuku za vas, ali možda imate vi za nas. Pošto nemamo kršen dinar, kažite nam kude ste letovali mufte, a da nam posle to ne iskoči na nos?

Kod Civrića, OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: