Lokalni funkcineri kod ministarke: Dogovor za Pčinjski okrug

Lokalne vesti - Subota 08.12.2018 - 17:01

Vranje - Na sastanku potpredsednice Vlade Srbije i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović sa čelnim ljudima lokalnih samouprava Pčinjskog okruga dogovoreni su konkretni projekti koji će biti urađeni u narednom periodu.

Dogovoreni projekti za 2019. godinu FOTO: vranje.org.rs Dogovoreni projekti za 2019. godinu FOTO: vranje.org.rs
- U Vranju će „Putevi Srbije“ raditi presvlačenje asfalta na dve petlje, trotoar na alternativnom putu ka Vranjskoj Banji, kao i sanaciju tri klizišta u Vranju. 
 
Takođe, razgovaraćemo kako da se finansira uređivanje šetališta u Vranju, za koje je lokalna samouprava uradila projekat - rekla je Mihajlovićeva posle sastanka u kampu „Koridora Srbije” u mestu Kržince, u opštini Vladičin Han, gde je privremeno izmešteno Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture
 
Ona je dodala da će se u Vranjskoj Banji raditi oko 500 metara trotoara, što će uraditi „Putevi Srbije“
 
U Trgovištu će biti urađeno tri kilometra puta od Donjeg Stajevca do Radovnice, a u planu je i rekonstrukcija puta od Donjeg Stajevca ka Trgovištu
 
Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković rekao je da su na sastanku dogovoreni projekti koji će biti realizovani u toku 2019. godine i zahvalio potpredsednici Vlade na dosadašnjim ulaganjima u infrastrukturu u tom gradu. 
 
Načelnik Pčinjskog okruga Srećko Pejković istakao je da je Vlada Republike Srbije ispunila sve što je obećala i da ima poverenje građana Pčinjskog okruga. 
 
Dragan Sentić, predsednik Gradske opštine Vranjska Banja, izjavio je tom prilikom je da je samo dva dana posle posete potpredsednice Vlade isporučen čelični most dužine 36 metara, koji će biti postavljen na putu koji pripada toj gradskoj opštini.
 
- Vašim čestim dolascima, građani na jugu Srbije osećaju se ravnopravnim sa građanima u svim drugim delovima Srbije - rekao je Sentić. 
 
Predsednik opštine Trgovište Nenad Krstić zahvalio je potpredsednici Vlade na podršci opštini Trgovište i dodao da veruje da će sve što je dogovoreno biti i realizovano.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: