LPA: Platite na vreme, izbegnite GUŽVE i KAMATU

Lokalne vesti - Četvrtak 13.02.2020 - 13:21

Lokalna poreska administracija (LPA) Gradske uprave Grada Vranja, obaveštava sve poreske obveznike da su dužni da do 14. februara 2020. godine, plate prvu akontaciju poreza na imovinu fizičkih i pravnih lica po rešenju iz 2019. godine.

Vreme za plaćanje FOTO: Free Images Vreme za plaćanje FOTO: Free Images
Redovnim i blagovremenim izmirenjem poreza, obveznici izbegavaju gužve prilikom plaćanja, kao i obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja uplata, poručuju iz LPA.
 
Za sva sporna pitanja i proveru stanja, poreski obveznik može se lično informisati u Gradskoj upravi u Odseku lokalne poreske administacije, putem brojeva telefona: 017/402-392, 402-397, 402-331 ili veb aplikacije Jedinstvenog informacionog sistema lokalne poreske administracije (https://lpa.gov.rs). 
 
Korisnici koji su u prethodnom periodu već registrovani u LPA i imaju otvoreno korisničko ime i šifru mogu pristupiti navedenom portalu, dok novi korisnici nalog za pristup (korisničko ime i šifru) otvaraju u Lokalnoj poreskoj administraciji
 
Nakon brze registracije poreski obveznici dobijaju uvid u kompletne podatke o zaduživanju, na analitičkoj kartici po svim osnovama kojima se duže.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: