Ma Vranje je katastrofa!

Lokalne vesti - Utorak 17.12.2013 - 00:40

Mlađan Dinkić ponovo je došao u Vranje, ovoga puta u ponedeljak uveče, da u Velikoj sali Skupštine grada podeli članske knjižice novim članovima URS-a.

Mladjan Dinkic u Vranju Mladjan Dinkic u Vranju

Priča se da je reč od oko 700 knjižica, a pored Dinkića podeli je prisustvovala i potpredsednica URS-a Verica Kalanović.

 

Nakon uvodne reči predsednika GrO URS u Vranju Uroša Trajkovića i njegove priče o problemima sa kojima se suočava ovdašnji Gradski odbor te stranke od kako je isključen iz vlasti, prisutnim članovima obratila se i Verica Kalanović.

 

Ona je pred prepunom skupštinskom salom izjavila da je najveći problem to što je jug Srbije zapostavljen od strane Vlade Srbije.

 

- Svedoci smo svakodnevnih priča kako će tek biti teško i kako nas kriza tek očekuje. Ja stalno potenciram na to da je stanje na jugu Srbije teško već godinama.

 

Moja je želja da se stvore jednak uslovi i jednake šanse za sve ljude i za sve regione – istakla je Kalanovićeva.

 

Predsednik URS Mlađan Dinkić čestitao je članovima iz Vranja na odluci, kako je kazao, “da se sami bore”.

 

- Ovih 700 ljudi je odlučilo da se bori i to je dobro, tako da ja mogu da im čestitam. Sa druge strane, svakako da nisam zadovoljan stanjem u Vranju, jer je ono katastrofalno.

 

“Geox” nije ni počeo da gradi fabriku, što znači da još uvek nema posla. Ja sam još 2005. godine napravio plan razvoja Kragujevca, Bora i Vranja i ovaj grad je najmanje iskoristio povlastice.

 

Doveli smo “Geox”, radovi na izgradnji fabrike trebalo je da počnu u maju, onda je trebalo još 100 miliona dinara da bi se poravnalo zemljište i to smo obezbedili i sada zbog nekih javnih nabavki ta sredstva nisu iskorišćena jer je kraj budžetske godine. Izgleda da se Vranju ne žuri - rekao je Dinkić.

 

Prema njegovim rečima, da URS-a nije bilo, ni ulice u Vranju ne bi bile asfaltirane, Gimnazija ne bi bila rekonstruisana, a takođe ne bi postojala ni priča oko izgradnje novog Pozorišta.

 

Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: