Mamograf u Hanu ne radi već GODINU DANA

Lokalne vesti - Petak 16.10.2015 - 10:02

Vranje - U Vladičinom Hanu mamograf za rano otkrivanje raka dojke ne radi već godinu dana, jer čeka na administrativne dozvole, opomenuo je Dušan Milisavljević, poslanik DS-a u Skupštini Srbije.

Milisavljević u rzagovoru sa Hančanima FOTO DS V. Han Milisavljević u rzagovoru sa Hančanima FOTO DS V. Han

- Nedopustivo je da skup aparat koji pomaže u dijagnostikovanju raka dojke stoji van upotrebe godinu dana. Problem je što administracija olako shvata svoje obaveze.

Taj aparat je mogao za godinu dana da spase neke živote - rekao je Milisavljević u Skupštini Srbije.

On je dodao da je Domu zdravlja u Vladičinom Hanu neophodna i kupovina novog rentgen aparata, jer je onaj koji imaju star nekoliko decenija.

Inače, poslanici Dušan Milisavljević i Aida Ćorović boravili su u Vladičinom Hanu i Preševu, u okviru poseta mestima koja nemaju poslanike ili imaju probleme.

Ćorović je istakla da u Preševu postoji problem manjka lekara, jer je na snazi zabrana zapošljavanja i da učenici srednjih i osnovnih škola i dalje nemaju udžbenike na albanskom jeziku.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: