Mateja Dodić najbolji strelac kadetske reprezentatcije Srbije

Lokalne vesti - Utorak 25.02.2020 - 10:38

Kadetska rukometna reprezentacija Srbije u borbi za bronzanu medalju na Mediteranskim igrama u Grčkoj, poražena od Hrvatske sa 23:22.

Mateja DOdić FOTO: 017dn sport Mateja DOdić FOTO: 017dn sport
Meč je doneo odličan rukomet, a više sreće imala je selekcija Hrvatske
 
Kod Srbije, najbolji strelac bio je Vranjanac Mateja Dodić sa osam, slede Gudurić i Simić sa po tri gola.
 
- Mediteranske igre su bile dobar pokazatelj, da znamo gde smo u odnosu na ostale ekipe koje će učestvovati na Evropskom prvenstvu u avgustu. 
 
Osvojili smo 4. mesto, i nije baš ono što smo želeli, jer smo svi očekivali medalju, ali na našu žalost nismo imali na kraju ni sreće, ostaje samo da se u narednom periodu pripremimo još bolje za predstojeca takmicenja - izjavio je za 017dn sport, Mateja Dodić, najbolji strelac u ekipi Srbije i član šabačke Metaloplastike. 
 
Inače, u timu reprezentacije Srbije bila su još dvojica Vranjanaca braća Stefan i Lazar Dodić, igrači skopskog Metalurga.
 
Srbija je u grupnoj fazi igrala odlično. Slavila je protiv Bahreina sa 22:19, Grčke sa 25:18, Rumunije sa 24:22, Kuvajta sa 22:20, dok je protiv Egipta odigrala nerešeno 22:22. 
 
U četvrtfinalu Srbija je pobedila Tunis sa 24:23, a u polufinalu je poražena od Španije sa 31:21. 
 
Usledio je meč za bronzanu medalju i poraz od Hrvatske. Inače, prvo mesto osvojili su Španci, drugo Crna Gora
 
Sada je na momcima da nastave da još jačim radom na krilima odličnih partija koje su prikazali na Mediteranskim igrama u Atini, da na šampionatima Evrope prikažu još bolje partije i da malo po malo krenu da se probijaju kao seniorskim državnim timovima.
OK Radio, 017dn sport

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: