Mihajlović: Koridor 10 gotov 99,5 ODSTO

Lokalne vesti - Ponedeljak 03.12.2018 - 14:45

Vranje - Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je tokom obilaska radova na Koridoru 10 da je ova strateška saobraćajnica završena 99,5 odsto.

Ministarka sa saradnicima cele nedelje na terenu FOTO:S. Tasić/OK Radio Ministarka sa saradnicima cele nedelje na terenu FOTO:S. Tasić/OK Radio
Mihajlovićeva će sa državnim sekretarima i pomoćnicima ministra, kako je najavljeno iz njenog kabineta, naredni period provesti u Grdeličkoj klisuri na Koridoru 10, gde će pratiti završetak radova na najvažnijem infrastrukturnom projektu u Srbiji.
 
Ministarka je u Kržincu, gde će privremeno biti stacionirano Ministarstvo građevinarstva, obišla radove na auto-putu Koridora 10.
 
Ona je izjavila da se suštinski ništa neće promeniti.
 
- Ovde smo da pružimo podršku graditeljima. Radovi su završeni 99,5 odsto – rekla je ministarka, ali nije potvrdila prethodne najave da bi završetak kompletnih radova trebalo da bude okončan do kraja godine.
 
Najvažnije je da se ispoštuju standardi bezbednosti, dodala je ministarka Mihajlović.
 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: