Milenković glasao za IZBOR PROJEKTA

Lokalne vesti - Sreda 06.06.2018 - 08:04

U Uslužnom centru Gradske uprave i na šetalištu otvoreni su punktovi za glasanje za jedan od tri projekta, koji će biti finansiran sredstvima koje je Vranje dobilo u nagradnoj igri ”Uzmi račun i pobedi”, a svoj gla sprojektu dao je I gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković.

Milenković glasao. Foto: vranje.org.rs Milenković glasao. Foto: vranje.org.rs

Milenković je podsetio da  je zahvaljujući građanima, Vranje dobili sredstva u iznosu od 23.000 evra, koja su namenjena za obnovu škola, vrtića i bolnica.

- Odluku o tome koji će jedan od tri ponuđena projekta biti finansiran donose građani, koje pozivam da se uključe u akciju glasanja.

Izjašnjavanjem pokazujemo visok stepen odgovornosti jer se projekti odnose na poboljšanje uslova za rad dece i učenika
- naglasio je gradonačelnik Milenković nakon glasanja.

Pravo izjašnjavanja imaju svi punoletni građani i to do 16. juna.

Potrebno je da zaokruže jedan od tri projekta, a to su sanacija sanitarnih čvorova u OŠ “Jovan Jovanović Zmaj”, nabavka vozila za dostavu hrane vrtićima Predškolske ustanove “Naše dete” i arhitektonsko i građevinsko uređenje vrtića “Čarolija”.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: