Milošević demantovao turbulencije u SNS-u

Lokalne vesti - Ponedeljak 29.07.2013 - 14:36

Nakon objavljivanja informacije da su na sastanku u vranjskom odboru SNS prošle nedelje zatražene smene predsednika GrO Dejana Tričkovića i omladine Slobodana Petrovića, potpredsednik te partije u Vranju Srđan Milošević demantovao je sve navode.

Milošević Milošević

On je kazao da je sastanak održan, ali sa predsednicima mesnih odbora i da na njemu nije bilo reči o smeni predsednika GrO Tričkovića.

– Ovo o čemu priča vaš izvor je potpuna neistina. Ja sam kao potpredsednik Gradskog odbora sazvao sastanak predsednika i poverenika gradskih mesnih odbora.

Sazvao sam ga iz tri razloga. Prvi je inicijativa MZ Tulbe da se automobili iz Matije Gupca uklone iz te ulice.

Drugi je prikupljanje članarine u iznosu od 100 dinara na godišnjem nivou i treći razlog je opšta situacija u mesnim odborima.

Dakle, ni u jednom momentu nije spomenuta nikakva ostavka Dejana Tričkovića – kaže Milošević.

Na pitanje da li je na sastanku bilo reči o smeni predsednika Saveta omladine SNS Slobodana Petrovića, Milošević kaže da je samo pomenut u negativnom kontekstu.

– Slobodan Petrović jeste pomenut u nekom negativnom kontekstu, ali o svemu tome odlučuje Gradski odbor u punom sastavu, a ne predsednici mesnih odbora.

Uostalom, pre nedelju dana smo imali posetu članova Izvršnog odbora stranke i ocenjeni smo najvišom ocenom.

Nema nikakvih problema niti se nečija ostavka traži.

Nekome uporno smetaju  rezultati sa izbora za savete MZ, kada je bilo 9:8, a na sledećim ćemo da pobedimo sa 17:0 – uveren je Milošević.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: