Miting ZAVRŠEN, Vučića ispratili trubači

Lokalne vesti - Četvrtak 02.03.2017 - 19:48

Miting predsedničkog kandidata SNS-a Aleksandra Vučića u Vranju završen je u četvrtak oko 19:40, a premijera su na put ispratili vranjski trubači.

Posle svega mnogo posla za nadležne FOTO OK Radio Posle svega mnogo posla za nadležne FOTO OK Radio

Vučićev miting nije trajao duže od 90 minuta, a on sam nije krenuo za Beograd bez da obeća veće penzije i plate penzionerima i zaposlenima u javnom sektoru i pozvao sve građane da se bore za jaku Srbiju.

Vučića je iz Vranja ispratio orkestar Ekrema Mamutovića, koji ga je i dočekao pri dolasku u Vranje.

Saobraćaj na izlazu iz grada u pravcu autoputa, u oba pravca, još izvesno vreme posle mitinga nije normalizovan, jer veliki broj autobusa i automobila morao da izađe ka Koridoru 10.

U Sportskoj hali posle mitinga ostali su samo redari i oni koji su bili zaduženi za ozvučenje, montiranje bine i rasvete.

Najvernije pristalice naprednjaka sumiraju utiske ispred hale, vidno umorni i iscrpljeni od višečasovnog mitingovanja i praćenja Aleksandra Vučića.

Neki od njih čiste smeće, prazne flaše i zgažene transparente.

Prošao je i ovaj dugo najavljivani dan, kada je, kako su ocenili iz SNS - a, Vranje bilo počastvovano početkom predsedničke  kampanje baš iz ovog grada.

 

    

 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: