Mitrović: Han vode konobari i kockari

Lokalne vesti - Petak 28.02.2014 - 11:57

Vranje - Kandidat za narodnog poslanika ispred Nove demokratske stranke Nenad Mitrović iz Vladičinog Hana kaže da je sveobuhvatno stanje u toj opštini dramatično.

Mitrović Mitrović

Prema njegovim rečima, najveći problem je u ljudima koji su na vlasti, jer je reč, kako je kazao, o osobama koje „nisu uspele da se ostvare u životu na vreme pa sada leče komplekse“.

– Sve te komplekse koje su imali u srednjoj školi, a kasnije i u životu uopšte leče tako što su se učlanili u stranku i dobili posao u opštini Vladičin Han na teret lokalnog budžeta, odnosno građana.

Za sve ovo malo uprošćenijim rečnikom mogu da kažem da se sve ćoravo i sakato koje nije bilo sposobno za život okupilo na jednom mestu i sada preko političkih stranaka rukovodi opštinom – kaže Mitrović.

On dodaje da nažalost pored opštinske uprave „ćoravo, sakato i nesposobno vodi i javna preduzeća“, navodeći primer direktora Direkcije za izgradnju u Hanu.

– Imamo direktora Direkcije koji je po struci inženjer za pšenicu. Imamo pomoćnika predsednika opštine kome je to prvo radno mesto.

Pa dalje, opštinom i javnim preduzećima rukovode kockari i konobari, te mislim da je vreme za promene i spas Vladičinog Hana – kaže Mitrović.

Inače, on je na listi Nove demokratske stranke Borisa Tadića za narodnog poslanika na predstojećim parlamentarnim izborima, na 212. mestu.

Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: