Mnogo podmetnutih požara

Lokalne vesti - Ponedeljak 17.09.2012 - 08:08

Predrag Marić, načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije demantovao je informacije pojedinih medija da su oko 90 odsto požara ovoga leta u Srbiji podmetnuti.

Sa dodele priznanja najboljim vatrogascima Sa dodele priznanja najboljim vatrogascima
- Ne bih se složio sa procenama pojedinaca da je 90 odsto požara podmetnuto, jer o tome u ovom trenutku nemamo precizne podatke. Mislim da je ta brojka prevelika, mada imamo dosta slučajeva nemara i nepažnje - izjavio je Marić.
 
On je takodje rekao da ima jedan broj požara gde je evidentno da je namera pojedinaca po sredi i da se u tim slučajevima postupa po zakonu.
 
- Istina je da postoji jedan broj podmetnutih požara, dakle gde je namera po sredi. U svakom od tih slučajeva osumnjičena lica su pod istragoom, a ukoliko se sumnje dokažu, ta lica će biti sankcionisana -  objasnio je Marić.
 

On je takodje rekao je da se istragom o tome da li je neko i kako podmetnuo požare, bavi Uprava kriminalističke policije. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: