Mud Factory hvataju zalet: Pljušte pohvale za debi album

Lokalne vesti - Nedelja 20.12.2020 - 12:45

Bend Mud Factory iz Vranja zvanično je objavio svoj debi album "he Sins of Our Fathers" i već pobrao prve izrazito pozitivne kritike.

"The Sins of Our Fathers"
"The Sins of Our Fathers" je zaživeo na svim digitalnim platformama, kao i na zvaničnim YouTube i Bandcamp stranicama benda.
 
Vranjanci su prvu recenziju dobili u nemačkom online magazinu "Soundmagnet", gde su za svoje ostvarenje dobili ozbiljne pohvale.
 
- Album nema nijedan slab trenutak i jedan vrhunac prati drugi. Veoma zasluženo 9.5/10 - istakao je nemački recenzent.
 
Pohvale ne štede ni domaći muzički magazini.
 
- “The Sins Of Our Fathers” je debi album kakav mnogi mogu samo da sanjaju, a stvorio ga je bend iz jednog malog Vranja
 
Mud Factory ima sve što je potrebno da postane, ako treba, i svetsko ime na polju metala. 
 
Momci su uhvatili zalet, sada je samo važno da ulože još više truda u razvijanje zvuka i naravno da nikako ne posustaju - ocena je muzičkog portala "Balkanrock", koji je album ubrojio među 25 najboljih regionalnih izdanja u protekloj godini. 
 
Album je najavljen video singlom "As I Watch Them Fall", koji je takođe izazvao značajnu pažnju.
 
Dugoočekivani debi album Vranjanaca "The Sins of Our Fathers" je objavila italijansko-američka izdavačka kuća "Wormholedeath".
 
Materijal od osam numera snimljen je u Beogradu, dok je miks i mastering urađen u čuvenom studiju "Fredman" u Geteborgu pod producentskom palicom Fredrika Nordströma.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: