Misija završena: Mud Factory se vraćaju iz Švedske za GOTOVIM ALBUMOM

Lokalne vesti - Subota 31.08.2019 - 15:20

Bend Mud Factory iz Vranja završio je produkciju svog debi albuma u čuvenom „Fredman“ studiju u Švedskoj.

Mud Factory u studiju Mud Factory u studiju "Fredman" FOTO: Facebook/Mud Factory
Time je dugo pripremano i iščekivano prvo dugosvirajuće izdanje vranjskog benda spremno za da ugleda svetlost dana.
 
- At the Gates, In Flames, Dimmu Borgir, Opeth, Architects, Bring Me the Horizon, Soilwork, Dark Tranquility... a od sada i Mud Factory.
 
Naš album je završen u studiju Fredman u Švedskoj, a ime našeg benda će od sada biti na listi sa ovim legendarnim bendovima – objavila je grua na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.
 
Takođe, Vranjanci navode i da im je velika čast i zadovoljstvo što su radili sa iskusnim producentom Fredrikom Nordstömom
 
- Bilo nam je veoma interesantno, upoznali smo kolege iz celog sveta i naučili mnogo toga što će nam pomoći u daljem radu. 
 
Nažalost, nismo bili u punom sastavu, ali ćemo uskoro opet svi zajedno biti na okupu i nastaviti dalje ka sledećim ciljevima
 
Jedva čekamo da čujete album, a do tada znajte da smo veoma zahvalni na svakoj podršci i da bez Wacken Foundation, Sokoj - Organizacija muzičkih autora Srbije i mnogih drugih, ovo sve ne bi bilo moguće. 
 
Uzvratićemo ljubavlju i mnogobrojnim nastupima za pamćenje – poručuje bend Mud Factory.
 
Vranjanci su bazično snimanje albuma "The Sins of Our Fathers" u beogradskom studiju „Devotion“ finansirali sami, a sredstva za miks i produkciju su prikupljali putem svoje „crowdfunding“ kampanje.
 
U pomoć im je pritekla i „Wacken“ fondacija koju su osnovali osnivači istoimenog nemačkog heavy metal festivala koja ima za cilj pomoć mladim i perspektivnim bendovima.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: