MUD FACTORY u srpskom podzemlju

Lokalne vesti - Četvrtak 16.02.2017 - 17:04

Bend „Mud Factory“ iz Vranja uvršten je među učesnike trećeg Festivala srpskog podzemlja koji se organizuje 25. februara u beogradskom Domu omladine.

Mud Factory na jednom od nastupa FOTO OK Radio Mud Factory na jednom od nastupa FOTO OK Radio

Festival pod sloganom „Underground nema alternativu“ organizuju produkcija „MH Concerts”, portal “Serbian Hellbangers” i Dom omladine Beograda.

Vranjanci će svoj program odsvirati u društvu 16 najaktuelnijih predstavnika metal, HC, punk, doom, sludge i rock usmerenja na elitnoj prestoničkoj koncertnoj pozornici.

Među izvođačima na festivalu se nalaze veterani srpske metal scene poput beogradskog „Bombardera“ i novosadskog „Armageddona“, ali i novije perjanice „podzemnog“ zvuka kao što su „First Flame“, „Gunsale“ i „Replicunts“.

Festival će se paralelno odvijati na dve bine u dve sale Doma omladine, a pored svirki, organizatori najavljuju i izložbu underground umetnosti, kao i strip izlog.

Čitav program će, po najavama organizatora, pratiti i veliki izbor nosača zvuka i fan rekvizita.

Momcima iz benda „Mud Factory“ ovo će biti prvi ovogodišnji nastup, kojim će prekinuti pauzu, nastalu zbog priprema za snimanje albuma.

Prošle, 2016. godine, vranjski metalci su proveli u promociji videa „Where They Sleep“ i organizaciji „Factory Festa“.

Nakon EP-ja „Project Extinction”, tokom ove godine bi trebalo da se pojavi i njihovo prvo, dugoočekivano albumsko izdanje.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: