MUP: Zatvoreni šalteri, ako su vam istekla dokumenta, BEZ BRIGE

Lokalne vesti - Utorak 17.03.2020 - 10:12

Šalteri za izdavanje ličnih dokumenata od utorka neće raditi u skladu sa odlukom Vlade Srbije, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Obratite se MUP-u elektronskim putem FOTO: D. Ristić/OK Radio Obratite se MUP-u elektronskim putem FOTO: D. Ristić/OK Radio
Ministar je precizirao da Uprava za upravne poslove neće primati zahteve za produženje ličnih dokumenata.
 
Kakoje rečeno, u toku trajanje ove odluke dokumenta koja su istekla biće važeća.
 
Sa druge strane, Stefanović je zamolio one građane koji imaju potrebu za izdavanje novog dokumenta da se Ministarstvu unutrašnjih poslova obrate eletronskim putem na mejl adresu upravazaupravneposlove@mup.gov.rs i sačekaju dalje instrukcije, navedeno je u saopštenju MUP-a.
 
U najnovijem saopštenju, Ministarstvo unutrašnjih poslova je objavilo da građani produženje registracije svojih vozila u narednom periodu mogu obavljati isključivo na tehničkim pregledima u ovlašćenim servisima.
OK Radio, Beta

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
4s
17.03.2020. , 10:28
Znači zdravlje i životi ovih na tehničkim pregledima su manje vredni,nego da radnici na tehničkom imaju benificiran radni staž...