Muzej poziva darodavce predmeta

Lokalne vesti - Petak 09.06.2023 - 09:19

Muzej u Vranju pozvao je građane da doniraju lične predmete u cilju formiranja nove stalne postavke.

Foto: S.Tasić/OK Radio Foto: S.Tasić/OK Radio
- Povodom realizacije nove stalne postavke u zgradi Haremluka pozivamo građane Vranja i Pčinjskog okruga da svojim fotografijama, ličnim predmetima obogatimo i prikažemo našu istoriju.
 
U cilјu očuvanja naše slavne istorije svaka donacija znači doprinos pojedinca ili porodice. Podsećamo da naše zbirke obuhvataju oblasti istorije, etnologije, arheologije, numizmatike i istorije umetnosti.
 
Svi zainteresovani građani mogu da se obrate kustosima u zgradi selamluka Narodnog muzeja Vranje, Pionirska br.1.- objavili su na instagram profilu Muzeja u Vranju.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Gordana
14.06.2023. , 08:34
Haremluk je određen za arheološku postavku još 2019. godine, o čemu postoji Rešenje i Odluka To što je promenjeno rukovodstvo ništa ne menja. Jedino Odeljenje arheologije i numizmatike imaju fond da naprave stalnu postavku u zgradi Haremluka. Ako se čekaju darodavci da se formira istorijska postavka biće završena za 50 godina.