Na ORL otkazane sve operacije

Lokalne vesti - Petak 15.11.2013 - 12:22

Služba za otorinolaringologiju ZC Vranje otkazala je sve operacije zakazane za petak, a ne radi ni ambulanta ovog odeljenja zbog nestanka vode.

radovi ispred odeljenja ORL radovi ispred odeljenja ORL


Naime, zbog kvara na šiberu vodovodne mreže od četvrtka, bez vode su odeljenje otorinolaringologije, nekoliko potrošača u ulici Dunavskoj i Jovana Jankovića Lunge, kažu u “Vodovodu”.

 

– Šiber na zatvaraču u ulici Jovana Jankovića Lunge je totalno propao, tako da je gornji deo Dunavske bez vode.

 

Naše ekipe sun a terenu i očekujemo da problem bude rešen do kraja radnog vremena – kaže tehnički direktor “Vodovoda” Žika Mitrović.

 

Beba Kanački iz Službe za odnose s javnošću je saopštila da je kvar “Vodovodu” prijavljen u četvrtak oko 13 sati, ali da još uvek nije saniran, što predstavlja veliki problem u funkcionisanju odeljenja otorinolaringologije.

 

- Kako korisnici zdravstvenih usluga i njihovo zdravlje ne bi bili ugroženi očekujemo da će kvar biti otklonjen tokom predstojećeg vikenda – kaže kanački.

 

Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: