Na Preševu KOLONE VOZILA, čeka se dva sata

Lokalne vesti - Nedelja 01.09.2019 - 12:43

Na graničnom prelazu Preševo vozila se zadržavaju oko dva sata na izlazu iz zemlje, kolona je duga nekoliko kilometra. Na ulazu u zemlju čeka se oko 40 minuta.

Kolona vozila duga nekoliko kilometara FOTO: Printscreen Kolona vozila duga nekoliko kilometara FOTO: Printscreen
Poslednji je dan raspusta, letu i turističkoj sezoni bliži se kraj, pa bi ovo trebalo da bude poslednji vikend kada je priliv vozila ka graničnim prelazima veći.
 
Od jutros se na graničnom prelazu Preševo čeka se oko dva sata na izlaz iz zemlje.
 
U tri trake propuštaju se putnička vozila, u dve autobusi. Kolona vozila duga je nekoliko kilometara, a vozači kažu da čekaju više sati.
 
Iz pravca Severne Makedonije zadržavanja su oko pola sata, ali je i to promenljivo vreme jer očekuju u Graničnoj policiji veći priliv vozila tokom dana.
 
Pre nedelju dana otvoren je zajednički prelaz između Srbije i Severne Makedonije, policijski i carinski službenici rade zajedno u kontrolnim kabinama i svaka država kontroliše svoj ulaz.
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: