Na smrt prebio nevenčanu suprugu

Lokalne vesti - Subota 13.07.2013 - 01:13

Policija u Vranju privela je M.Š (1976) pod sumnjom da je batinanjem ubio svoju nevenčanu suprugu V.E. (1979) iz Surdulice.

Ilustracija Ilustracija

Ona je preminula je 1. jula u Kliničkom centru u Nišu, od povreda zadobijenih u porodičnom nasilju, saopštila je policija u Vranju.

Sumnja se da je M.Š. 24. juna ove godine u Bujanovcu izvršio nasilje u porodici nanevši povrede V.E. sa kojom je živeo u vanbračnoj zajednici, od kojih je ona preminula u niškom Kliničkom centru.

Takođe se sumnja da je M.Š.izvršio i krivično delo nasilje u porodici prema žrtvinoj deci iz prvog braka, koja imaju pet i osam godina.

Policijski službenici PU Vranje podneli su krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Vranju protiv M.Š. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici sa smrtnom posledicom i nasilje u porodici prema maloletnom licu.

Osumnjičeni je priveden istražnom sudiji Višeg suda u Vranju koji mu je odredio pritvor do mesec dana.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: