NAGRADA za TO Vranje u Leskovcu

Lokalne vesti - Petak 15.11.2019 - 12:47

Turistička organizacija (TO) Vranje osvojila je drugu nagradu u kategoriji Turistička mapa na 12. Izložbi suvenira i turističkih publikacija „Leskovac 2019“.

Turistička ponuda Vranja na izložbi FOTO: TO Vranje Turistička ponuda Vranja na izložbi FOTO: TO Vranje
Nagrade su svečano dodeljene u četvrtak uveče u okviru pratećeg programa Izložbe suvenira i turističkih publikacija „Leskovac 2019“
 
Izložba je pored promotivnog imala i takmičarski karakter, jer vrednuje kvalitet turističkog promo materijala, i idealna je prilika za okupljanje turističkih radnika iz zemlje i inostranstva, zatim za razmenu iskustva ali i uspostavljanje novih poslovnih kontakata.
 
U takmičarskom delu je učestvovalo preko 40 turističkih organizacija, koje su se nadmetale u 11 kategorija i to:
 
1. Jednolisna turistička publikacija, 2. Višelisna turistička publikacija do 50 stranica, 2. Višelisna turistička publikacija sa više od 50 stranica , 4. Video publikacija, 5. Suvenir, 6. Upotrebni predmet, 7. Turistički plakat, 8. Najoriginalniji eksponat, 9. Turistička fotografija, 10. Turistička mapa i 11. Turistička razglednica.
 
Kriterijumi za ocenjivanje petočlanog žirija bili su: autentičnost, likovnost, originalnost, kvalitet izrade, inovativnost, upotrebna vrednost i opšti utisak.
 
Turistička mapa Vranja na prednjoj strani pored glavne mape sadrži i mapu užeg centra grada i mapu Vranjske Banje sa numerisanim objektima za posetu, a na poleđini je sadržajna legenda sa korisnim informacija za posetioce i turiste.
 
- Osvojena nagrada predstavlja podstrek za bolje i kreativnije prezentovanje postojećeg turističkog blaga Vranja - kažu iz TO Vranje.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: