Najavljen Sajam poljoprivrede

Lokalne vesti - Sreda 22.05.2013 - 13:50

Sajam poljoprivrede i investicionih potencijala biće održan u Bujanovcu od 27. do 29. maja, najavljeno je u Skupštini grada Vranja. Opština Bujanovac ovu manifestaciju organizuje u saradnji sa Centrom za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga, šesti put za redom. Pokrovitelj sajma je Ambasada Austrije u Beogradu. Cilj ove manifestacije jeste da se investitorima predstave potencijali opštine Bujanovac i šireg okruženja, investicioni planovi i projekti privrednih subjekata. - Ovo je prilika da sajamski izlagači iz pet zemalja u okruženju, u direktnim razgovorima sa zainteresovanim partnerima razmotre moguće vidove saradnje, uključujući investiciona ulaganja. Prioritet aktuelnog rukovodstva u opštini je lokalni ekonomski razvoj – rekao je Nedžat Beljulji, koordinator Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj opštine Bujanovac Svečano otvaranje Sajma poljoprivrede na kome će biti 50 izlagača biće u ponedeljak, 27. maja, u 11 sati u Sportskom Centru „Mladost” u Bujanovcu.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Opština Bujanovac ovu manifestaciju organizuje u saradnji sa Centrom za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga, šesti put za redom.  

Pokrovitelj sajma je Ambasada Austrije u Beogradu.

Cilj ove manifestacije jeste da se investitorima predstave potencijali opštine Bujanovac i šireg okruženja, investicioni planovi i projekti privrednih subjekata.

- Ovo je prilika da sajamski izlagači iz pet zemalja u okruženju, u direktnim razgovorima sa zainteresovanim partnerima razmotre moguće vidove saradnje, uključujući investiciona ulaganja.

Prioritet aktuelnog rukovodstva u opštini je lokalni ekonomski razvoj – rekao je Nedžat Beljulji, koordinator Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj opštine Bujanovac

Svečano otvaranje Sajma poljoprivrede na kome će biti 50 izlagača biće u ponedeljak, 27. maja, u 11 sati  u Sportskom Centru „Mladost” u Bujanovcu.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: