Najavljena blokada autoputa kod Vranja

Lokalne vesti - Utorak 17.09.2013 - 12:33

Meštani sela Donje i Gornje Žapsko, Crni Lug, Rataje i Aleksandrovac kod Vranja blokiraće u četvrtak autoput Beograd - Skopllje kod sela Pavlovca.

Koridor 10 kod Vranja Koridor 10 kod Vranja

Kako je najavljeno protestna blokada trajaće od 10 do 11 sati, a propuštaće se samo vozila hitnih službi i MUP-a.

Zahtevi nezadovoljnih meštana su revitalizacija i popravka lokalnog puta Rataje, Crni Lug, Gornje i Donje Žapsko i Aleksandrovac.

– Takođe, tražimo i hitnu revitalizaciju mosta kod sela Rataje koji je zbog nezakonite eksploatacije peska sklon padu i nije bezbedan za odvijanje saobraćaja.

Mi smo se do sada više puta obraćali nadležnim gradskim institucijama, ali do sada nismo dobili ni jedan odgovor, a kamoli rok za otpočinjanje radova – kaže član odbora za organizaciju protesta Novica Mitić.

Prema njegovim rečima, u slučaju nerešavanja problema, meštani će radikalizovati svoj protest i nastaviće sa blokadama Koridora 10.

Aleksandar Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: