Nakon Recepta ljubavi: Ekrem snimio NOVI VRANJSKI ČOČEK (FOTO, VIDEO)

Lokalne vesti - Nedelja 02.06.2019 - 12:47

Orkestar Ekrema Mamutovića iz Vranja ovih dana snima kadrove za ekranizaciju najnovijeg singla za Novi vranjski čoček.

Snimanje kadrova za novi spot FOTO: D. Ristić/OK Radio Snimanje kadrova za novi spot FOTO: D. Ristić/OK Radio
Snimanje je obavljeno na platou ispred zgrade Selamluka, ispred spomenika bardu vranjske pesme Staniši Stošiću.
 
Pesma je već snimljena u kućnom studiju Ekrema Mamutovića koji je ovladao veštinama snimanja i produkcije, a priprema se video spot koji će biti objavljen u narednih nekoliko dana.
 
- Snimili smo Vranjski čoček, ali smo ga odsvirali na malo moderniji način i, pošto se nama veoma sviđa, verujemo se da će se dopasti i publici.
 
Nedavno smo objavili pesmu „O recept e manipasoro“ (Recept ljubavi) i odmah sledi i ova nova pesma, tako da za nas nema odmora – kaže Ekrem za OK Radio.
 
U skladu sa situacijom na muzičkoj sceni i Orkestar Ekrema Mamutovića svoje nove snimke objavljuje na internetu, tako da će i Novi vranjski čoček kao singl, svoju premijeru doživeti na zvaničnom Ekremovom YouTube kanalu
 
Uprkos snimanjima, ovaj renomirani orkestar ne zapostavlja ni žive nastupe, tako da ih tokom leta očekuje dosta posla.
 
- Pored redovnih nastupa na svadbama u Vranju i širom Srbije, imamo zakazane koncerte i festivalske nastupe.
 
Počev od 5. avgusta krećemo na turneju po Evropi, gde nas u periodu od mesec dana očekuju nastupi na festivalima u Francuskoj i Nemačkoj – najavljuje Ekrem Mamutović.
 
Ekrem je sa svojim orkestrom osvajač najviših priznanja na festivalu u Guči, a 2016. godine je ušao u istoriju kao prvi osvajač titule Šampion Guče koja se dodeljuje najboljem među najboljim trubačima festivala. 
 

Foto Galerija

Novi vranjski čoček Ekrema Mamutovića

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: