Napadač na Niku ponovo napao

Lokalne vesti - Sreda 22.01.2014 - 23:50

Jedan od napadača na narodnog poslanika SNS iz Vranja Dragana Nikolića, Ilija Vidanović (21) iz okoline Aleksinca napao je i povredio drvenom palicom Predraga Vlajkovića (31) iz Niša.

Ilija Vidanovic Ilija Vidanovic

 
Napad je izvršen na sina predsednika Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije i niškog narodnog poslanika Slavoljuba Vlajkovića, saopštila je niška Policijska uprava.
 
U Informativnoj službi Policijske uprave u Nišu rečeno je da motiv napada još nije poznat.
 
Policija je uhapsila Iliju Vidanovića zbog sumnje da je izvršio krivično delo nanošenja teške telesne povrede, a sa njim je bila još jedna osoba za kojom policija traga, navode iz Policijske uprave.
 
Osumnjičenom je određena mera zadržavanja do 48 sati, a Predrag je napadnut u utorak pola sata posle ponoći na uglu ulica Milorada Veljovića Špaje i Svetozara Markovića nedaleko od centra Niša.

Podsetimo da je Ilija Vidanović sa još dvojicom napadača pre šest dana pušten iz policijskog pritvora u Vranju odlukom sudije iz prethodnog postupka Dragana Stefanovića da im se ne odredi pritvor zbog sumnje da su fizički nasrnuli na narodnog poslanika Dragana Nikolića.

Više tužilaštvo uložilo je žalbu na takvo rešenje, ali je sudsko veće Višeg suda u Vranju žalbu u utorak odbilo.

Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: