Naši vojnici uvek neumorni u borbi za Srbiju: Stefanović pohvalio Četvrtu brigadu

Lokalne vesti - Sreda 14.09.2022 - 13:25

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović zahvalio je danas pripadnicima Četvrte brigade Kopnene vojske iz inžinjerijskog sastava koji izvode radove na sanaciji i rekonstrukciji lokalnih puteva u okolini Vranja.

Foto: MOD Foto: MOD
On je istakao da je ponosan na naše vojnike jer su uvek spremni da pomognu našem narodu i uvek neumorni u borbi za Srbiju.
 
"Oni od kraja prošlog meseca rade na proširenju lokalnih puteva, saniranju oštećenja i uklanjaju stabla i rastinja na kritičnim deonicama kako bi meštani mogli nesmetano da koriste ove puteve i prilaz srednjovekovnim crkvama, koje se nalaze u ovom kraju.
 
Zadovoljan sam, takođe, što naše inžinjerijske jedinice danas radove izvode uz savremenu mehanizaciju kojom su opremljene u prethodnim godinama", rekao je ministar.
 
On je podsetio da su Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije povećali angažovanje u inžinjerijskim radovima koji se izvode u našoj zemlji u skladu sa instrukcijama predsednika Aleksandra Vučića.
 
"I ne samo da na ovaj način pomažemo našem narodu, već su ovo ujedno i obuke za naše inžinjerijske jedinice u realnim uslovima, kojima se dodatno unapređuje njihova osposobljenost za angažovanje u operacijama i realizaciju namenskih zadataka", rekao je ministar.
 
Dodao je da su tokom prethodnog meseca naši vojnici izvodili različite radove i pružali pomoć lokalnim samoupravama i meštanima Blaca, Ljubovije, Prokuplja, Prijepolja, Sjenice i Kuršumlije.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: