Nastavlja se ČISTKA u Dinamu

Lokalne vesti - Petak 30.11.2018 - 10:26

Rukovodstvo Dinama iz Vranja nastavlja sa „čišćenjem“ svojih redova, nakon spornog prvenstvenog meča sa Partizanom.

Nakon što su prve optužbe pale na račun golmana Uroša Đurića, u klubu sumnjaju da je grupa igrača bila uključena u nameštanje rezultata, što je povezano sa mogućim klađenjem.
 
Iako nema zvaničnih informacija, sa poslednjeg treninga superligaša iz Vranja i dve novosti: Jovan Zucović više nije član Dinama, dok se, kako piše Žurnal, suspendovanom Urošu Đuriću pridružio i Lazar Đokić.
 
Predsednik Dragan Antić, shodno kazni Disciplinske komisije FSS, ne sme da daje izjave za medije, a novog saopštenja još uvek nema.
 
Ipak, u poslednjem dopisu javnosti FK Dinamo objavljeno je da je prvi konkretni potez bio suspenzija golmana Uroša Đurića, ali da se neće stati na tome.
 
- Jedna od odluka je i suspenzija golmana Uroša Đurića, koji je svojim branjenjem, odnosno nebranjenjem, doveo celu fudbalsku javnost, kako u Srbiji, tako i u našem gradu Vranju, u sumnju zbog postignutog rezultata. 
 
 Suspenzija se odnosi na golmana Uroša Đurića i verovatno na još nekolicinu igrača Dinama – stoji u tom saopštenju.
 
Kako se nezvanično saznaje, Jovan Zucović, koji je u sezoni odigrao pet mečeva, dobio je zeleno svetlo da potraži novi klub.
 
Sa druge strane, Lazar Đokić je poslednji trening odradio u društvu suspendovanog golmana Uroša Đurića.
 
Kako je najavljeno, policija je zbog ove afere najavila posetu Dinamu kako bi se razjasnile činjenice, nakon čega se može očekivati i rasplet situacije u redovima vranjskog superligaša.
 
Dinamo, trenutno na poslednjem mestu tabele, pored unutrašnjih problema mora da vodi i tešku bitku za opstanak u Super ligi Srbije, a u subotu ih očekuje još jedan veliki izazov, duel sa Radničkim iz Niša koji drži drugo mesto na tabeli.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Sava
30.11.2018. , 10:41
A Recko ostaje,on je rak Rana kluba i njega treba prvo najuriti.
djura
30.11.2018. , 22:11
zasto ne izbacite moj komentar. jel treba slike da saljem kao dokaz da bi vi izbacili??