NDS predstavila kandidate za poslanike

Lokalne vesti - Četvrtak 27.02.2014 - 14:26

Nova demokratska stranka u Vranju predstavila je kandidate za narodne poslanike iz Pčinjskog okruga za predstojeće parlamentarne izbore.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Na listi Borisa Tadića nalazi se osam imena iz Vranja, Vranjske Banje, Vladičinog Hana, Surdulice, Bujanovca, Bosilegrada i Trgovišta.

Šef Izbornog štaba za Pčinjski okrug Slobodan Pejić rekao je da će nove demokrate novom vizijom pokušati da poprave, kako je kazao, sve ono što se u međuvremenu pokvarilo od odlaska demokrata sa vlasti.

– Svedoci smo da je u Srbiji život u poslednje dve godine, od odlaska Borisa Tadića iz vlasti postao veoma komplikovan.

Živimo sve gore u bedi i siromaštvu, jer zapošljavanja nema.

Srbiji nudimo bolju viziju za budućnost, pre svega u oblasti ekonomije jer je privreda u potpunom kolapsu.

Ova vlast nema kadrovska rešenja ni za kakvu funkciju, nema ideje za budućnost mladih, nema ideje za nova zapošljavanja, nema ideja za kulturu i obrazovanje, a o zdravstvu i da ne pričam – kaže Pejić.

On je dodao da su rezultati sadašnje Vlade izostali u svim sferama društva, te da je Boris Tadić jedini koji Srbiju može da izvuče iz blata u kome se nalazi.

– I Tadić greši, jer je čovek, ali je osoba koja uvek priznaje svoje greške. Sada imamo na vlasti SNS i SPS koji se sve vreme utrkuju ko će biti glavni u Vladi.

I u Vranju situacija nije ništa bolja. Imamo aferu paljevina automobila, prebijanju odbornika, poznati smo po kolapsu „Jumka“ i „Simpa“.

Za razliku od sadašnjih političara, mi imamo plan i rešenje za izlazak iz krize – kaže Pejić.

Na listi kandidata za narodne poslanike za predstojeće parlamentarne izbore su Slobodan Pejić, neurolog iz Vranjske Banje, Desanka Milenković, pedijatar iz Vranja, Nenad Mitrović, veterinar iz Vladičinog Hana, Rajka Dojčinović, istoričarka iz Surdulice, Boban Pavlović, ekonomista iz Bujanovca, Slađan Miljković, hemijski tehničar iz Vladičinog Hana, Igor Antimov, pravnik iz Bosilegrada i Zoran Đorđević, privatni preduzetnik iz Trgovišta.

Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: