Nema dočeka Srpske, čuvamo pare za Čolu!

Lokalne vesti - Petak 10.01.2014 - 08:47

U Vranju ove godine neće biti organizovanog dočeka Pravoslavne Nove godine u centru grada, jer je pažnja gradskih rukovodioca usmerena ka obeležavanju Dana Vranja, 31. januara.

sa javnog doceka-ilustracija sa javnog doceka-ilustracija

Prema rečima gradonačelnika Zorana Antića, lokalnim budžetom nisu predviđena sredstva za organizaciju javnih proslava za 31. decembar i 13. januar i taj novac opredeljen je za socijalna davanja.

– Umesto što bi dovodili zvezde Granda i ostale muzičare, taj novac smo izdvojili za ratne vojne invalide i druge socijalne svrhe.

Takođe, naša pažnja usmerena je ka organizaciji Dana Vranja, za kada planiramo koncert velike zvezde za koju će nam trebati dosta novca – kaže Antić.

Tada će, kako saznajemo, Vranje posetiti i koncert održati Zdravko Čolić.

Inače, prethodnih godina bilo je organizovanog javnog dočeka Pravoslavne Nove godine u centru Vranja uz lokalne trubače i grejanu rakiju.

Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: