Nema gužve na granici

Lokalne vesti - Ponedeljak 02.07.2012 - 08:19

Na graničnom prelazu Preševo prema Republici Makedoniji motorizovani putnici trenutno čekaju na prelaz granice do pet minuta.

Granični prelaz Granični prelaz "Čukarka"
Mira Mitić, dežurni operater Auto moto saveza Srbije u Preševu kaže da se svakog dana tokom prepodneva ima intervala u kojima se čeka i do 30 minuta, a da se sa porastom dnevne temterature slika bitno menja. 
 
- U nedelju pre podne je bilo nekoliko talasa turista, tako da se čekako do pola sata. Negde od 13 časova situacija se promenila, tako da se sada, na prelaz državne granice prema Makedoniji, čeka do pet minuta - kaže Mira Mitić.
 
Ona podseća da se prethodnih dana u više navrata čekalo od 30 do 60 minuta i da je to bila posledica promene smena u turističkim centrima u Makedoniji i Grčkoj.
 

Na graničnom prelazu Prohor Pčinjski, kod istoimenog manastira, granica se prelazi bez zastoja, ali je tom maršutim putni pravac Vranje -  Kumanovo - Skoplje duži za oko 12 kilomatara. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: