Neuspela konstitucija u Bujanovcu

Lokalne vesti - Četvrtak 07.06.2012 - 13:09

Konstitutivna sednica SO Bujanovac, koju je zakkazao dosdašnji predsedniik Jonuz Musliu, prekinuta je posle samo desetak minuta od početka rada.

SO Bujanovac SO Bujanovac
- Kako imamo samo 20 prisutnih odbornika, a  za kvorum je potreban još jedan, mi nemamo uslova za rad i odlučivanje. Ovu sednicu ćemo nastaviti kada se za to stvore uslovi - rekao je najstariji prisutni odbornik Sali Saliju. 
 
Dosadašnji predsednik SO Bujanovac rekao je da su izbori 6. maja bili demokratski a da je do sada vladajuća koalicija imala nameru da volju građana pretoči u vladajuću koaliciju. 
 
- Nastavićemo da pomažemo svima onima koji građanima Bujanovca žele kvaliteniji način života - rekao je Misliu.
 
I još uvek aktuelni predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi rekao je da koalicija na čijem je čelu nikome neće smetati da formira vlast, ako ima većinu. 
 
Konstitutivnoj sednici u Bujanovcu prisustvovali su odbornici PDD-a, PDP-a i DUA. 
 
U petak će biti održana druga konstitutivna sednica u Bujanovcu, koju je zakazao najstariji odbornik Stojanča Arsić. 
 

- Sutra će biti formirana nova vlast, koju će činiti DP Nagipa Arifija, sa 12, moja GG sa pet i srpska lista "Za bolji Bujanovac" sa četiri odbornika - rekao je za OK radio Stojanča Arsić.   

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: