Nikolić i Vučić u Vranju 13. maja?

Lokalne vesti - Utorak 06.05.2014 - 14:24

U Vranju bi za nedelju dana trebalo da bude svečano otvoreno renovirano porodilište, iako radovi, kako saznajemo, nisu ni blizu završetka.

Vučić i Nikolići Vučić i Nikolići

Tim povodom u ovdašnjem  Zdravstvenom centru vlada opšta panika, jer su svoj dolazak za 12. ili 13. maj, za sada još nezvanično, najavili predsednik Srbije Tomislav Nikolić sa suprugom i premijer Aleksandar Vučić.

Supruga predsednika Dragica Nikolić nalazi se na čelu sopstvene humanitarne fondacije koja je dala odlučujući doprinos renoviranju porodilišta u Vranju.

Više detalja pokušali smo da saznamo od Bebe Kanački iz odeljenja za odnose s javnošću ZC, ali nam je saopštila da je to nemoguće.

 – Ne možete da dobijete nikakve informacije ni od mene, ni od načelnika Ginekologije, već samo od Dragice Nikolić.

O radovima takođe ne mogu ništa da kažem, da ne pravimo samo problem.

Ne mogu da kažem ni datum otvaranja, a nemoj da pišete ni „kako OK Radio saznaje“ jer su u pitanju ljudi koji vode ovu zemlju – rekla je Kanački.

Aleksandar Aca Stojković

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: