Nikolić posetio i Vranje

Lokalne vesti - Utorak 02.06.2015 - 08:33

U okviru posete jugu Srbije, kojom prilikom je posetio vojnu bazu „Jug“ i manastir Prohor Pčinjski, predsednik Srbije Tomislav Nikolić boravio je u ponedeljak i u Vranju.

Trilateralni sastanak u kncelariji gradonačelnika: Bulatović, Antić i Nikolić Trilateralni sastanak u kncelariji gradonačelnika: Bulatović, Antić i Nikolić

On je održao i sastanak kome su prisustvovali predsednik Koordinacionog tela Zoran Stanković, načelnik Pčinjskog okruga Slaviša Bulatović, gradonačelnik Vranja Zoran Antić, narodni poslanici i predsednici opština iz okruga.

Prisutne goste pozdravio je gradonačelnik Antić, izražavajući zadovoljstvo posetom predsednika Srbije Tomislava Nikolića, na dan kada Vranje obeležava gradsku slavu.

- Prvi i glavni cilj je da sačuvamo bezbednost i teritoriju, i obezbedimo se od tragedije kakvu je nedavno imala Makedonija.

Na tome su angažovani svi u Srbiji i uspostavljena je izvanredna saradnja između Vojske, Policije i KFOR-a.

Preventivnim delovanjem uspeli smo da odbijemo sve one koji bi eventualno pokušali da ugroze bezbednost. Srbija neće ratovati, ali će morati da se bori protiv terorizma - rekao je predsednik Nikolić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: