Ništa od spektakla u Vranju: Dinamo dočekuje Vojvodinu u Surdulici

Lokalne vesti - Sreda 27.03.2019 - 11:16

Radovi na rekonstrukciji stadiona „Jumka“ neće biti završeni na vreme, tako da će "superligaška premijera" Dinama u Vranju ipak biti pomerena.

Stadion Stadion "Jumka" ipak neće biti završen na vreme FOTO: FK Dinamo
To znači da Dinamo neće, kao što je planirao, moći da ugosti ovog vikenda Vojvodinu na stadionu, na kojemm je izborio ulazak u Superligu, nego će se njihov meč 28. kola domaćeg šampionata igrati u Surdulici, piše portal Mondo.
 
Šansu da zaigra pred svojom publikom u "preliminarnoj" fazi Superlige, Dinamo će imati već 7. aprila (30. kolo) kada upravo Surduličani treba da im budu gosti.
 
Stadion "Jumko" ne ispunjava uslove za superligaški rang takmičenja, bilo je najava da će svi radovi biti završeni do kraja 2018. godine, ali su se oni odužili i trenutno su u toku prepravke u svlačionici, postavljanje pločica, tuševa...
 
Prethodno je trener Vranjanaca, i prvi čovek tog kluba, Dragan Antić rekao da će tražiti odlaganje utakmice s Vojvodinom, ali teško da postoji osnov za tako nešto.
 
Dinamo je osvojio 19 bodova i trenutno je pretposlednji na tabeli Superlige, dok je Vojvodina deseta sa 30 bodova.
OK Radio, Mondo

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: