Nova hapšenja za "Gem kolekšn"

Lokalne vesti - Petak 14.09.2012 - 10:22

Policija nastavlja sa hapšenjima u aferi "Gem kolekšn", piramidalnoj prevari u kojoj je učestvovalo i više, sada uhapšenih Vranjanaca.

Sa jednog od skupova Sa jednog od skupova "Gem kolekšna"
U najnovijoj akciji vezanoj za "Gem kolekšn" policija je uhapsila i Denisa B. (1978), Zvonimira Z. (1981), Dragana S. (1958), svi iz Sombora, kao i Angelu B. (1968) i Kornela M. (1982), oboje iz Sente. 
 
Policija je saopštila da je redovnom istragom obuhvaćeno još nekoliko ljudi. 
 
Osumnjičeni su u periodu od juna 2011. do februara 2012. godine, simulacijom poslovanja sa "World progres"-om i "Men World Progres"-om, novac koji je uplaćen od velikog broja građana članova "Gem kolekšn kluba" prisvajali za sebe i koristili ga za sticanje pokretne i nepokretne imovine. 
 

Osumnjičeni su tako, na štetu građana, članova udruženja "Gem kolekšn" pribavili sebi protivpravnu korist od preko 46.600.000 dinara, a budžetu Republike Srbije naneli štetu od preko 9.000.000 dinara. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: