Nova predsednica preuzela vlast u Banji

Lokalne vesti - Ponedeljak 24.02.2014 - 13:20

Novoimenovana predsednica opštine Vranjska Banja Slavica Sotirović sela je u predsedničku fotelju u petak, nakon što je prošle nedelje na sednici Skupštine promenjena vlast u Banji, a ona izabrana za predsednicu isped Nove demokratske stranke.

Sotirović Sotirović

Prema njenim rečima, na posao je trebalo da dođe u četvrtak ali je dala jedan dan duže bivšem predsedniku opštine Predragu Milenkoviću da pokupi svoje stvari.

– Trebalo je da na posao odem u četvrtak, ali sam se ipak pojavila u petak, kako bi Milenković mogao lepo da se spakuje i odnese svoje stvari iz opštine.

Do sada smo održali jedan sastanak na kome smo dogovrili šta i kako ćemo raditi narednih dana, a ono što je u ovom trenutku prioritet je sednica Skupštine grada.

Na toj sednici mora da imenujemo zamenicu i članove Opštinskog veća, jer na prethodnoj sednici nismo imali njihove biografije – kaže Sotirovićeva.

Ona dodaje da će krajem ove ili početkom sledeće nedelje biti konstituisano kompletno rukovodstvo Vranjske Banje.

– Moja ideja je da radom i samo radom napravimo lepu priču u Vranjskoj Banji. Najpre ću morati da se upoznam sa stanjem u budžetu.

Kada budem imala kompletan uvid u ono što je rađeno i što treba raditi, sastavićemo listu prioriteta – napominje Slavica.

Ona na kraju najavljuje konferenciju za novinare za oko mesec dana na kojoj će javnost biti upoznata sa realnim stanjem u gradskoj opštini Vranjska Banja, kao i sa planovima nove tamošnje vlasti koju čine Nova demokratska stranka, SNS i URS.

Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: