Nova provala u centru Vranja

Lokalne vesti - Četvrtak 22.05.2014 - 11:18

U noći između srede i četvrtka obijene se kancelarije salona nameštaja „Mladenović“ u Vranju.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Provalnici su iz lokala u tržnom centru kod Gimnazije odneli laptop i štampač.

Vlasnik salona Miloš Mladenović kaže da je šteta nemerljiva, jer su u računaru bili svi knjigovodstveni podaci preduzeća.

– Kada smo u četvrtak ujutru došli na posao, zatekli smo otvorena vrata. Dakle, obili su bravu i odneli računar i štampač.

Šteta u novcu ne može da se meri sa onom koja je pričinjena prilikom krađe kompjutera u kome su svi podaci vezani za poslovanje salona nameštaja.

Na žalost, nemamo backup tih podataka, tako da će nam biti veoma teško da sve to povratimo i nastavimo normalno sa funkcionisanjem – kaže Mladenović.

Policija je izvršila uviđaj i traga se za provalnicima. Na mestu gde su kancelarije salona nameštaja „Mladenović“ ne postoji video nadzor.

Inače, ovo je treća provala u poslednja dva dana. Najpre su obijene prostorije Srpske radikalne stranke, a zatim i Infocentar Turističke organizacije Vranje.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: