Nova stolarija i toaleti u školi u Vlasu

Lokalne vesti - Sreda 25.05.2022 - 13:30

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, zamenica gradonačelnika Zorica Jović i šef Službe za investicije i građevinsko zemljište Saša Pešić, posetili su danas Osnovnu školu ,,20. oktobar'' u Vlasu.

FOTO: vranje.org.rs FOTO: vranje.org.rs
Na školskoj zgradi zamenjen je deo stolarije i rekonstruisani su toaleti, a ukupna vrednost izvedenih radova je 4,5 miliona dinara
 
Gradonačelnik Milenković je tokom posete rekao da lokalno rukovodstvo preduzima aktivnosti i realizuje projekte sa ciljem da učenici u seoskim sredinama imaju podjednako kvalitetne uslove za obrazovanje kao i đaci u gradu. 
 
- Veoma nam je važno da i deca u seoskim sredinama imaju adekvatne uslove za boravak i sticanje znanja u školama. 
 
Na ovoj zgradi zamenjen je deo stolarije i rekonstruisani su toaleti, ali nećemo se tu zaustaviti, sledeća investicija su nove klupe, ormari i uopšte inventar
 
Osnovna škola ,,20. oktobar'' u Vlasu ima tradiciju obrazovanja đaka od 1948. godine i mi ćemo učiniti sve da se u ovom objektu školsko zvono oglašava još mnogo godina - najavio je gradonačelnik Milenković. 
 
Inače, školu pohađa 82 učenika, uključujući i 6 isturenih odeljenja u selima Lalince, Mijovce, Golemo Selo, Stance, Uševce i Gradnja.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
A be
25.05.2022. , 14:25
A u Dositej cela cigan mala ide u školski WC koji je iz kasnih 70 ih ....nikako da dođe na red...opšte je poznato da školarci iz Gornje čaršije prvo umivanje i idenje u WC obave u Dositej...