Nova vlast u Vranjskoj Banji?

Lokalne vesti - Petak 07.02.2014 - 16:03

Vranje - Gradska opština Vranjska Banja dobila je novu političku većinu koju čine SNS, DS i URS. Koalicioni sporazum potpisali su odbornici ove tri stranke i oni su zatražili hitno sazivanje vanredne skupštine na kojoj će izabrati novo rukovodstvo opštine.

sa konferencije za novinare sa konferencije za novinare

Nakon toga, SPS će u Vranjskoj Banji biti jedina opoziciona stranka, čiji je član sada predsednik gradske opštine Predrag Milenković.

- Sada je u Banji na snazi volja birača i mi smo na izborima osvojili najveći broj glasova.

Nadamo se da ćemo progresivnom politikom učiniti mnogo toga za Vranjsku Banju i treba da poslužimo Vranju kao primer, a ne da služimo za podmirivanje političkih situacija u Vranju – izjavila je na zajedničkoj konferenciji sve tri stranke Slavica Sotirović (DS).

Da će se odbornici u narednom period ucenjivati i potkupljivati, očekuje  Uroš Trajković iz URS-a, koji je dodao da je takva politika gradonačelnika Vranja Zorana Antića (SPS).

Saziv Skupštine opštine Vranjska Banja čini 15 odbornika.

Demokratska stranka ima pet, Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije imaju po četiri, a Ujedinjeni regioni Srbije dva odbornika.

Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: