Novčane kazne za 19 lica: Krenuli na sahranu tokom policijskog časa

Lokalne vesti - Ponedeljak 06.04.2020 - 14:02

Tokom proteklog vikenda, Prekršajni sud u Vranju je postupao po zahtevima za pokretanje prekršajnog postupka u 19 slučajeva, podnetih od strane Policijske uprave, kaže za OK Radio predsednik suda, Dragan Stanković.

Sankcionisano ukupno 19 lica FOTO: D. Dimić/OK Radio Sankcionisano ukupno 19 lica FOTO: D. Dimić/OK Radio
Iako je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović jutros izjavio kako su Vranjanci tokom proteklog vikenda bili među najdisciplinovanijima u Srbiji, bilo je dosta posla za policiju i Prekršajni sud.
 
Meru zabrane kretanja na javnom mestu za starije od 65 godina, prekršilo je pet građana i oni su kažnjeni novčanom kaznom od po 50.000 dinara.
 
Kršenje mere zabrane kretanja, u periodu od petka u 17 časova do ponedeljka u 5 sati ujutru, utvrđeno je u još 14 slučajeva.
 
Kako navodi Dragan Stanković, novčanim kaznama od po 50.000 dinara sankcionisano je ukupno 11 lica sa područja Vranja, dva iz Bujanovca, dva iz Vladičinog Hana i jedna osoba iz Surdulice
 
Takođe, kažnjena su i tri lica sa područja Smedereva.
 
Kako OK Radio nezvanično saznaje, oni su krenuli na Kosovo na sahranu jednog od članova familije, kada su zaustavljeni na ulazu u Bujanovac i potom kažnjeni.
 
Tokom proteklog vikenda, po prvi put je primenjena mera zabrane kretanja od 13 sati u subotu pa sve do 5 časova ujutru u ponedeljak.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: