Nove pare za Gimnaziju

Lokalne vesti - Petak 11.05.2012 - 12:03

Gradonačelnik Vranja Miroljub Stojčić u petak će u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja u Beogradu potpisati aneks Ugovora o dodeli dodatnih sredstava za završetak Gimnazije.

Gimnazija danas Gimnazija danas
Vrednost najnovijeg ugovora je 16,5 miliona dinara, a rok za zavšetak radova po ovom aneksu je 30. jun.
 
Rekonstrukcija Gimnazije počela je sredstvima iz više izvora u oktobru 2010. godine, sa projektovanim završetkom radova do februara 2012. 
 
Gimnaziju je nedavno, u izbornoj kampanji, obišla I ministarka Verica Kalanović, i izjavila da će radovi na najstarijoj vranjskoj školi biti okončani do početka nove školske godine. 
 
Osnovni radovi na gimnaziji “Bora Stanković” procenjeni su na početku na oko 80 miliona dinara, ali su u međuvremenu potpisana još dva ugovora vredna ukupno preko 20 miliona dinara. 
 
Sa ovim najnovijim ugovorom vrenost radova tako će preći 125 miliona dinara, sa neizvesnim izgledima da posao bude okončan u roku. 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: